Wandeling Eltenberg-Bergherbos

Van onze overburen kregen we een tijdje geleden een wandelboekje met wandelingen door het natuurgebied Eltenberg-Bergherbos. Vandaag liepen we hier een route uit, waarbij we ook een stukje Pieterpad volgden.

Een groot deel liep door Duitsland waarbij we door Elten en Hoch-Elten kwamen .

Ondanks de wind was het heerlijk wandelweer met regelmatig zon. Bijna aan het eind konden we nog een paar dames die verdwaald waren de juiste kant op wijzen (meer geluk dan wijsheid) en na ruim 10 km waren we weer bij de auto. Het viel ons op dat er veel minder gemaaid werd in de bermen en ook in veel weitjes stond het gras hoog met allerlei bloemetjes. Er was ook veel vingerhoedskruid te zien onderweg.

Gisteren zat er een piepklein meesje op het terras, hij had nog moeite met vliegen, maar even later vloog hij toch weg. Waarschijnlijk kwam hij uit de tuin bij de buren, want die hadden een paar weken geleden een nestje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s