Kaarten

Doordat ik het zo leuk vind om de gelli plate te gebruiken heb ik ontzettend veel geprint papier. Op pinterest zag ik een idee om een patchwork ondergrond te maken van vierkantjes papier en zo heb ik een paar kaarten gemaakt. Wat plaatjes uit een boekje erop geplakt of een veer die ik bij het verven gebruikt had. Niet dat nu mijn stapel papier veel kleiner is geworden hoor.

Ook maakte ik deze kaarten.

Voor de komende tijd heb ik kaarten genoeg, maar als ik weer een idee krijg…. Tijdens mijn vakantie stond quiltvriendin Agnes op een klein marktje en had ze ook wat kaarten van mij meegenomen. Er zijn er 10 verkocht, toch leuk.

Een gedachte over “Kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s