Inpakken

Nog ruim een week, dan is de verhuizing. We zijn druk bezig met inpakken, nou ja druk, met deze warmte gaat het niet zo snel, toch is er al veel gedaan. ’s Morgens gaat het nog wel, maar daarna doe ik niet veel meer. Aat moet geregeld naar het nieuwe huis om dingen te overleggen en de deur open te doen voor allerlei leveranciers. Vanmorgen moest hij er al om 7 uur zijn, de hovenier wilde extra vroeg beginnen i.v.m. de hitte. De oprit is nu aangelegd, maar de rest van de tuin komt pas september/oktober, we zullen het deze zomer dus met een kale tuin moeten doen. Niet helemaal kaal, er bloeit wel het een en ander. Mijn ommetjes loop ik nu het liefst wat vroeg in de ochtend, dan is het nog goed te doen. Op één van de ommetjes kwam ik deze familie tegen, altijd leuk om te zien. Vanmiddag gaf de thermometer hier achter 35,7 graden aan,  dan is het binnen beter toeven, gelukkig heb ik een mooi boek want de hobbyspullen zijn allemaal al ingepakt. Voor het avondeten vanavond had ik een Griekse orzosalade gemaakt en gazpacho, lekker verfrissend.

Na morgen wordt het wat koeler, dan kunnen we even lekker doorwerken.

2 gedachtes over “Inpakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s