Landgoedwandeling Slangenburg

Vandaag wilden we beginnen bij het station in Gaanderen voor het Slangenburgpad, bij het volgen van de bordjes Station kwamen we echter bij het station van Terborg uit en het lukte ons niet de goede route te vinden. We zijn toen maar naar het Onland gereden waar de tocht langs loopt en hebben hier eerst koffie en thee gedronken, lekker op het terras in het zonnetje. Hiervandaan gingen we via een tunneltje onder de A18 door en kwamen even later langs een voormalig zondagsschooltje, gebouwd rond 1900, waar we ook even binnen konden kijken.

In de buurt van kasteel Slangenburg hebben we ons brood zitten eten en daarna liepen we naar de Sint Willibrordsabdij.

Via diverse karrensporen kwamen we in Gaanderen en nu liepen we wel langs het goede station. Hiervandaan was het niet ver meer naar ons startpunt bij het Onland. Het was een leuke tocht van ongeveer 17 km. Deze keer gelukkig geen brandnetelpaden, wel veel muggen.

 

Een gedachte over “Landgoedwandeling Slangenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s