Kaarten

Vorige week heb ik nog wat kaarten gemaakt met de gelli plate, o.a. deze met een stencil.De bloemen zijn nog van de challenge, gemaakt met alcohol inkt en nu op een kaart geplakt. De vlinder is met een stencil gemaakt.

Gisteren heb ik voorlopig de laatste kaarten gemaakt, alle hobbyspullen worden nu ingepakt voor de verhuizing. Deze serie heb ik gemaakt met bladeren uit de tuin en hiervoor heb ik de kleine gelli plates gebruikt, een ronde en een vierkante. Met een stempel gefeliciteerd erop gezet en hier en daar nog wat versierd.

Bij de volgende twee heb ik eerst een geprinte achtergrond op de kaart geplakt.

Een gedachte over “Kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s