Hoogerheide

Gisteren was de eindejaarstocht van vereniging De Arend in Hoogerheide. Je kon tussen 8 en 10 uur starten voor de 25 km, dus hoefden we niet echt vroeg op pad. Met het nieuwe stukje A4 bij Steenbergen gaat het toch al een stuk sneller dan eerst, binnen 3 kwartier waren we er. P1040596

Onderweg naar Hoogerheide genoten we van een prachtige zonsopkomst, maar eenmaal aan het lopen begon het al snel te miezeren. Gelukkig was het niet koud en later op de ochtend werd het weer droog.P1040598

Er waren deze keer zelfs 3 rusten, de eerste was al na ruim 5 km dus hier hebben we nog niets gedronken. De tweede en derde rust waren op dezelfde plaats in Huijbergen, eerst op ruim 12 km en de volgende op bijna 20 km. Helaas was de tweede keer de thee op, gelukkig konden we wel even zitten. De tocht was alleen gepijld, dus we kregen geen briefje, maar alles was heel duidelijk, de enige keer dat we te ver doorliepen werden we hier gelijk op gewezen door de organisatie.P1040599

Het was weer een afwisselende tocht met veel deelnemers. In Huijbergen stond nog een grote kerststal met echte dieren.P1040600

Tweede Kerstdag hadden we een strandwandeling gemaakt bij Ouddorp, hiervan had ik nog geen foto’s geplaatst. Het weer was toen wel wat beter, het was dan ook behoorlijk druk op het strand.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s