Speldenkussens

We hebben een paar heel fijne Kerstdagen achter de rug, alle kinderen waren een paar dagen hier en we hebben weer heerlijk gegeten. Ik zal binnenkort een paar recepten plaatsen. Er gingen een heleboel leuke cadeautjes over en weer, zo kreeg ik o.a. het mooie kookboek Eet Puur II, dat wordt dus weer recepten uitproberen! Voor Rosanne had ik een speldenkussen gemaakt omdat ze een tijdje geleden mijn oude naaimachine meegenomen heeft, ik ben benieuwd wanneer hij uit de kast komt!

P1040508Gisteren kwamen vrienden op bezoek, ook voor Elleke heb ik een speldenkussen gemaakt. De vorige die ik haar gegeven heb was al heel oud dus werd het tijd voor een nieuwe:P1040507Het lijkt een muisje maar eigenlijk is het een egeltje als je er spelden in prikt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s