Kaart met cirkels

Met glanzende stof heb ik cirkels geplakt op een lapje waar ook een zilveren glans in zit.P1030059 (Gewijzigd)

Vanmorgen toch maar even naar de huisarts geweest voor de pijn in mijn heup, helaas is het een slijmbeursontsteking en mag ik voorlopig geen wandeltochten maken, erg jammer maar dan heb ik wel wat meer tijd om te quilten zullen we maar denken. Ik heb ontstekingsremmers gekregen, hopelijk is het snel over al kan het lang duren volgens de huisarts.

Een gedachte over “Kaart met cirkels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s