Scholeksterpad

Gisteren stond er een stevige wind, we besloten niet te ver te gaan en hebben het Scholeksterpad gelopen bij Oostvoorne. We begonnen bij de Tenellaplas en liepen al gauw een stukje over het strand, daarna door de duinen en een flink stuk langs het Brielse Gat. Hier waaide het zo hard dat we bijna omver geblazen werden, we hadden de wind niet eens vol tegen maar van opzij. Het volgende stuk liepen we gelukkig wat makkelijker tussen de bomen en door de duinen. Bij de Parnassiavlakte was het erg nat, hier hebben we een klein stukje afgesneden om geen natte voeten te krijgen. Bij het Wapen van Marion hebben we een pauze ingelast en daarna zijn we weer teruggelopen naar de auto, totaal 16 km. Voor van Marion staat nu koepel Zeeburg, deze is nagebouwd van de koepel die eerst wat verderop stond maar in de oorlog door de Duitsers is vernietigd. In de koepel kan je trouwen, dineren of een feestje geven. Het kwam goed uit dat we niet te laat thuis kwamen want ’s middags vertrokken we weer naar Utrecht waar zwager Arie zijn 60e verjaardag vierde.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s