Wandeltocht Burgh-Haamstede

Zaterdag liepen we de wandeltocht bij Burgh-Haamstede. De langste afstand was 20 km, dus gingen we daarvoor, mijn stappenteller eindigde echter al op 18 km. We vonden het eigenlijk niet zo erg, want we hadden de hele tocht regen, dus regenbroek aan en capuchon op. Mijn fototoestel had ik thuis gelaten, dus helaas geen foto’s deze keer. Ondanks de regen was het toch een leuke tocht, jammer van het kleine aantal deelnemers, maar wel te begrijpen. Zondag hebben we nog een rondje in de buurt gelopen, toen was het wel mooi weer.

Een berichtje zonder foto is wel erg saai, daarom een foto van 2 jaar geleden, toen liepen we deze tocht ook.SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s