Markepad en Pinselroute

Vandaag liepen we twee route’s in de buurt van Zelhem en Hengelo (Gld), het Markepad van 6 km en de Pinselroute van 8 km. Het begon een beetje rommelig omdat het startpunt verlegd was van ’t Olde Schot naar de Marke. En de eerste pijl was onzichtbaar door de begroeiing, vandaar dat we eerst te ver doorliepen, maar verder waren de routes heel duidelijk aangegeven.

Het waren mooie routes, grotendeels onverhard. Het waaide net iets te hard om de jas uit te doen, maar het was heerlijk weer om te wandelen. De paadjes waren soms erg smal met hoog fluitenkruid en brandnetels, gelukkig had ik mijn lange broek aan. Ook liepen we vaak over mooie zandweggetjes.

Het water in de sloten was erg helder, je kon de bodem zien.

Bij gebrek aan een bankje hebben we onze boterhammen op zitten eten op een boomstammetje, lekker in het zonnetje. Wandelaars zagen we niet veel, wel heel veel fietsers, het is dan ook een prachtig gebied.

4 gedachtes over “Markepad en Pinselroute

  1. Op het Leusveld komen we regelmatig, maar wandelen er meestal een uurtje rond. De trage tocht is voor mij te lang, maar routes van 6 en 8 kilometer lukt wel. Leuk om jouw wandelingen te zien. Ik heb ook genoten van jullie wandelingen in Limburg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s