Trage tocht Leusveld

Gisteren kwam Rosanne om de trage tocht Leusveld met ons te lopen. We haalden haar op in Dieren en reden naar Eerbeek. De zon scheen en het was weer een mooie tocht met kleurige gele en witte velden, schitterende wolkenluchten, veel bos en mooie paadjes.

Vanwege de hoge temperatuur had ik mijn korte broek aangetrokken, maar daar kreeg ik spijt van, zodra ik even stil stond werd ik belaagd door muggen en ook had ik soms last van de brandnetels. Gelukkig heb ik vandaag geen last van jeuk.

Rosanne bleef slapen en vandaag is het feest omdat Aat jarig is.

4 gedachtes over “Trage tocht Leusveld

  1. Dini

    Gefeliciteerd met Aat. Prachtige dag voor een mooie wandeling. Gisteravond om 21.30 naar binnen gegaan om de muggen te ontzien. Ieder diertje heeft zijn nut, maar ik vind het niet nuttig om mij te steken, 😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s