Werkstuk zijdevezels

In april had ik wat werkjes gemaakt met zijdevezels tijdens onze bijeenkomst van Achterdoek. Via Annemiek hadden we een stel mooie lijsten op de kop kunnen tikken en ik besloot 1 van de werkjes af te maken en in te lijsten. Zo zag het er eerst uit:

Ik heb het met kleine stukjes vliesofix vastgemaakt op een lap batist en hier plakvlieseline achter gestreken. Vervolgens bewerkt met veel borduursteken, ik had het ook meegenomen naar Limburg en vandaag heb ik het afgemaakt. Met dubbelzijdig plakband achter het passe-partout bevestigd en voilà, klaar om opgehangen te worden.

3 gedachtes over “Werkstuk zijdevezels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s