Punchen

Gisteren hadden we weer een gezellige dag met Achterdoek, deze keer was de techniek punchen. Dit had ik nog nooit gedaan, maar verschillende dames hadden een punchmachine en er waren ook wat kleine apparaatjes om met de hand te punchen.

Ik wilde een bladzijde voor mijn boekje maken, hier is het begin, met wat organza, draadjes en plukjes wol op een vilten ondergrond.

Later heb ik er nog meer borduursteekjes aan toegevoegd. Van Annemiek mocht ik oefenen met haar machine, dit is een proeflapje, met verschillende stofjes en draden op een stuk van een oude trui.

Ook heb ik nog een vilten lapje bewerkt met organza en draden.

Met de machine gaat het wel een stuk sneller dan met de hand. Ik vond het leuk om een keertje te proberen, maar ik ga niet zo’n machine aanschaffen. Hier liggen alle werkstukken van gisteren bij elkaar.

3 gedachtes over “Punchen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s