Etentje in Utrecht

Omdat ik al een tijdje last heb van mijn achillespees moet ik het wat rustiger aan doen met wandelen, dus is Aat zaterdag alleen gegaan. Hij liep 20 km vanuit Arnhem, waarbij hij o.a. langs kasteel Doorwerth kwam en met een pontje de Nederrijn overstak.

Ik heb een klein rondje in Doesburg gelopen, wat boodschappen gedaan, gepuzzeld en geborduurd.

Een tijdje geleden had Aat een workshop bier maken met de kinderen, Lennert had inmiddels het bier opgehaald en gistermiddag waren we bij hem uitgenodigd om het bier te proeven en te blijven eten. Bij het bier hadden we een heerlijke borrelplank. Ik houd niet zo van bier en hield het bij water, maar de rest vond het bier lekker.

Ze konden allemaal nog een flesje mee naar huis nemen. Daarna hadden we een heerlijke Thaise soep met garnalen en kokosmelk en Massaman curry met rijst. De foto’s zijn niet zo scherp, maar het smaakte prima, we hebben er allemaal van zitten smullen.

2 gedachtes over “Etentje in Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s