De Handwerkbeurs

Vandaag ben ik naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest, makkelijk met de trein vanaf Dieren waar ik door Aat afgezet was omdat de buschauffeurs staakten. Vanaf het station een kwartiertje lopen en zo was ik al voor half 11 binnen waar het al aardig begon te lopen.

Eerst een rondje langs de buitenrand gedaan, toen een kopje thee gedronken en daarna de rest bekeken. Tot slot mijn boterhammen opgegeten en tegen half 1 ben ik weer naar het station gelopen. Tussen de middag was het pas echt druk geworden, ik was blij dat ik er vroeg was. Er waren heel veel stands met wol, maar ik heb me niet laten verleiden. Ik vind breien leuk, maar ben op het ogenblik met allerlei andere dingen bezig. Wel heb ik wat dunne tussenvulling gekocht en mooi borduurgaren.

Het was een leuk uitje en ik kwam zelfs nog twee bekenden tegen, één van mijn huidige crea clubje en één van mijn vroegere quiltclub.

2 gedachtes over “De Handwerkbeurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s