Trage tocht Arnhem-Noord

In november liep ik deze tocht met zus Lia, gisteren met Aat. We begonnen met mist en het was behoorlijk koud, maar later kregen we ook zon en er was gelukkig weinig wind. Deze keer startten we bij kasteel Zypendaal.

Een stukje verder liepen we het bos in, maar hier waren enkele paden afgesloten door omgehakte bomen. Toch zijn we hier verder gegaan met veel klauter- en klimwerk omdat we alleen een routebeschrijving hadden. We waren bang dat we anders de route niet meer konden vinden.

Gelukkig was de weg na een tijdje weer goed begaanbaar, we hadden het intussen wel warm gekregen. Op sommige plekken lag nog een klein beetje sneeuw.

We passeerden Groot Warnsborn en liepen langs water met nog een dun laagje ijs.

Precies op tijd voor de lunch kwamen we langs een bankje in de volle zon, hier hebben we heerlijk gezeten.

Ook liepen we weer door de berceau.

Via de theeschenkerij hoeve Klein Mariëndaal kwamen we even later aan in Arnhem. Vanaf het station liepen we door park Sonsbeek en kwamen we weer bij de parkeerplaats bij kasteel Zypendaal. Het was een mooie afwisselende tocht.

3 gedachtes over “Trage tocht Arnhem-Noord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s