Steekproeverij

Ik zag het al op diverse blogs voorbijkomen, de steekproeverij van het Quiltersgilde, en ook ik doe mee. Het quiltersgilde bestaat dit jaar 40 jaar en daarom boden ze een gratis online steekproeverij aan door Cherilyn Martin. We begonnen maandag met papier en verf.

We maakten met allerlei materialen en zwarte verf afdrukken op papier. Op de tweede foto heb ik erop geschreven wat ik gebruikt heb, al moest ik bij sommige dingen hard nadenken, je vergeet het snel. Gisteren gingen we borduren, lijnsteken en puntsteken. Ik heb alvast een beginnetje gemaakt.

Ik had nog een oud stekenboekje en ook op internet is heel veel te vinden. Wel lastig soms omdat ik linkshandig ben, ik moet steeds omdenken. Benieuwd wat we morgen gaan doen.

2 gedachtes over “Steekproeverij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s