Steekproeverij vervolg

Ik loop een beetje achter met de steekproeverij vanwege een druk weekend, maar oefening 2 heb ik wel gedaan, puntsteken en lijnsteken.

Het meeste is met borduurzijde gedaan, 1 of 2 draadjes, ik heb geen fantasiegaren in zwart, maar de techniek blijft hetzelfde.

Zaterdagavond waren we naar de voorstelling “Voor iedereen beter” van Richard Groenendijk in het Amphion in Doetinchem. Het was een avondje lachen, een aaneenschakeling van grappen, lekker op zijn Rotterdams en af en toe ook ontroerend. Natuurlijk kwam Goeree-Overflakkee aan bod, waar ik geboren en getogen ben, heel herkenbaar.

Toen we thuis kwamen waren zoon Derk en schoondochter Natasha uit München inmiddels gearriveerd, zij blijven hier tot zondag. Ze hebben de laptops meegebracht en moeten gewoon werken, maar vrijdag hebben ze een feest in Tilburg en Derk heeft ook nog wat adressen te bezoeken voor zijn werk. Gisteren hebben we Ticket to Ride gespeeld en de mannen hebben samen gekookt, Toscaanse kip met mozzarella uit de oven, heerlijk.

2 gedachtes over “Steekproeverij vervolg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s