Versneden quiltjes

Het quiltje dat ik wel versneden had voor Achterdoek heb ik vorige week weer verder bewerkt. Zo zag het er de vorige keer uit:

Ik vond het vrij druk en heb er nu met behulp van vliesofix smalle strookjes donkergrijze stof op gestreken.

Deze strookjes ga ik nog vastzetten met de naaimachine. Intussen had ik ook nog een ander quiltje gemaakt met deze techniek. Eerst weer allerlei lapjes op een ondergrond vastgemaakt, hierop met stencils en metallic verf afdrukken gemaakt.

Deze lap heb ik weer op verschillende plaatsen versneden en aan elkaar gezet en er daarna bomen op gemaakt, weer met behulp van vliesofix.

De bomen ben ik aan het bewerken, bij de middelste heb ik goudfolie gebruikt, bij de linker ben ik met de hand aan het borduren en ik denk dat ik de rechter met de naaimachine doe. Verder wil ik nog wat gras toevoegen.

4 gedachtes over “Versneden quiltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s