Rondje Deelerwoud

Vanmiddag hebben we een route in het Deelerwoud gelopen van 8,5 km, wat is dat toch een prachtig gebied! Heerlijk rustig, je ziet bijna niemand, af en toe een klein vliegtuigje in de lucht en hier en daar wat runderen.

De jas kon af en toe uit, zo lekker was het, alleen als je in de wind liep trok je hem weer graag aan. Sommige paden waren van 16.00 uur tot de volgende morgen 9.00 uur verboden i.v.m. de bronsttijd, maar wij waren er al voor die tijd.

2 gedachtes over “Rondje Deelerwoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s