Achterdoek

Vandaag gingen we met ons groepje weer verder met de lappen die we vorige keer gemaakt hebben. We bewerkten deze met verf, stempels en stencils.

Dit zijn mijn lappen:

Het is de bedoeling om de lappen de volgende keer te gaan versnijden, alleen weet ik nog niet of ik dat met deze wil, misschien maak ik wel nieuwe achtergronden en ga ik de bovenstaande verder bewerken met garens.

4 gedachtes over “Achterdoek

  1. Ik zou niet kunnen kiezen welke van jouw doeken ik de mooiste vind, ze zijn alletwee prachtig. Eigenlijk zonde om hier in te gaan snijden, bewerken met garens lijk me een goed idee. Ik ben benieuwd wat je ermee gaat doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s