Weer thuis

Na een heerlijke vakantie zijn we gisteren weer naar huis gereden. De reis verliep vrij vlot, af en toe een beetje oponthoud, maar we waren voor 5 uur thuis. We kunnen terugkijken op een geslaagde vakantie, vooral de Ardèche vonden we erg mooi qua natuur. We hebben veel gewandeld en ook veel gelezen en gepuzzeld. Ik had nog wel wat handwerkjes voorbereid voor de serie going round in circles, maar ik heb er maar eentje afgemaakt.

Vandaag weer gewassen, boodschappen gedaan, kortom het gewone dagelijkse leven is weer begonnen. Jammer dat de zomer nu ook afgelopen lijkt, de temperatuur is gelijk een heel stuk gedaald, hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer.

Een gedachte over “Weer thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s