Rondje Saint Julien du Gua

Gistermiddag hadden we nog tijd voor een wandeling vanuit huis naar Saint Julien du Gua, een dorpje even verderop.

We hebben het kerkje van binnen bekeken en liepen weer terug naar Le Serret.

Daarna werd het tijd om op te ruimen en in te pakken, want vanmorgen moesten we alweer afscheid nemen van dit prachtige plekje. We hebben het erg naar onze zin gehad, mooie wandelingen gemaakt en heerlijk in de tuin gezeten. Bij aankomst stond er een potje zelfgemaakte jam klaar en we werden regelmatig verwend met een klein komkommertje uit de moestuin, ook kregen we enkele butternut pompoenen mee.

Vanmorgen stapten we weer in de auto voor de rit naar ons volgende adres: Moulin le Thiéloup in de Vogezen. Ons appartementje bevindt zich in een oude watermolen en we blijven hier 3 nachten. Vanavond hebben we in de eetzaal gegeten met een mosterdsoep met spekjes vooraf, daarna een Turkse pizza en als toetje een stukje bananentaart. Heel toevallig kwamen de mensen aan het tafeltje naast ons ook uit Doesburg.

2 gedachtes over “Rondje Saint Julien du Gua

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s