Wandeling Ellecom

Opnieuw een warme dag, we zijn daarom wat vroeger begonnen en hebben weer een wandeling door het bos gemaakt, zodat we voor de lunch al terug waren. Ondanks de vele klimmetjes (zie de foto van mijn fitbit) hadden we weinig last van de warmte, ideaal dus.

De fysiotherapeut was het eens met de kaakchirurg dat het TMD is, een stoornis aan de kaakgewrichten. Ik heb een heel lijstje gekregen met adviezen zoals kleine hoeveelheden voedsel in de mond, vooral zacht voedsel, kauwen aan de pijnlijke kant, mond niet wijd openen met b.v. geeuwen, lippen niet op elkaar klemmen, enz. Lastig om oude gewoontes af te leren en nieuwe aan te leren, maar ik doe mijn best. Over een paar weken weer terug, hopelijk is er dan wat vooruitgang, ik ben al heel blij dat ik niet geopereerd hoef te worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s