Boekjes maken

Vandaag kwam Mieke weer gezellig een dagje hobbyen. We hebben eerst vellen papier geverfd met de gelli plate en daarna boekjes gevouwen volgens de methode van Hedi Kyle. Mieke had de techniek vlot geleerd en ging met 4 boekjes naar huis, lekker fel van kleur.

Zelf heb ik er 2 gemaakt, omdat ik nog een aardig stapeltje had liggen, het blijft echter leuk om te doen, je kan er een kaartje in naaien of een stapeltje blaadjes zodat je een boekje hebt en je kan in de vakjes ook nog iets stoppen.

2 gedachtes over “Boekjes maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s