Wandeling over de Posbank

De hei staat op het ogenblik in bloei en dus zijn we gisteren naar de Posbank gereden. We zijn ’s morgens gegaan voor de ergste hitte, al was het al behoorlijk warm. We hadden de auto bij het bezoekerscentrum gezet en hebben onderweg bij het Paviljoen wat gedronken.

Het eerste stukje ging door het bos en daarna kwamen we op de heide, een prachtig gezicht. Jammer dat er ook veel gras tussen de heide staat, dat hoort eigenlijk niet en door de droogte is de heide ook wat minder paars, maar het was toch genieten.

Vanmorgen ben ik voor de ergste hitte lekker wezen fietsen, naar Laag-Keppel, Hummelo, Hoog-Keppel en via Drempt weer terug. Tijdens het fietsen had ik niet zo’n last van de warmte, maar zodra ik stil stond begon ik te zweten. De rest van de dag ben ik niet veel meer buiten geweest, zelfs nu (half 9) is het nog 28 graden buiten.

2 gedachtes over “Wandeling over de Posbank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s