Fijne en minder fijne dingen

Laten we beginnen met de fijne dingen: Vandaag heb ik geen last van mijn kies! Wat een opluchting na gisteren, toen begon het ’s nachts al met hevige pijn en overdag heb ik als een zombie rondgelopen, nauwelijks in staat om wat te doen, een dag om snel te vergeten. Laten we het er maar op houden dat het nog kwam door al het geduw en getrek van woensdag, hopelijk blijft het nu voorlopig goed gaan.

Het tweede goede nieuws: Ik heb vandaag een tocht van 14 km gelopen zonder pijn aan mijn voet! Op advies van de fysiotherapeut heb ik andere wandelschoenen gekocht en ook heb ik elke dag oefeningen gedaan. Hij heeft me echt goed geholpen, in het begin wist hij er ook geen raad mee maar gelukkig gaf hij niet op en het lijkt resultaat te hebben. Dit zijn mijn nieuwe schoenen van Meindl:

We hebben de trage tocht vanuit Ellecom gelopen, die is altijd erg fijn bij warm weer omdat je de hele tocht in het bos loopt. We hadden koffie en thee en brood meegenomen en hebben een paar keer gezeten, o.a. op een boomstam waar een blad helemaal opgenomen was in de stam.

Nu de minder fijne dingen: Toen ik opstond verrekte ik een spier in mijn nek zodat ik mijn hoofd nauwelijks naar rechts kan draaien en het doet knap pijn. Hopelijk is het met een paar dagen weer over. En er zat geen krant in de bus, ook hier zijn er te weinig bezorgers, zeker in de vakantietijd. Gelukkig kunnen we hem wel digitaal lezen, maar in het weekend vind ik een papieren krant toch wel fijn, zeker voor mijn cryptogram.

De rest van het weekend maar een beetje rustig aan doen, de fijne dingen wegen zwaarder dan de minder fijne.

2 gedachtes over “Fijne en minder fijne dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s