Ruurlo

Vandaag wilden we naar de expositie “De mens in het Landschap” van de Kunstkring Ruurlo. Omdat mijn zussen in Ruurlo met vakantie zijn konden we dit mooi combineren met een bezoek aan hen. We kregen eerst koffie en thee met een heerlijk gebakje en daarna hebben we bij hen geluncht, gezellig.

’s Middags hebben we de expositie bezocht in Galerie de Smidse, kunstwerken van 9 kunstenaars uit Gelderland. Een mooie tentoonstelling die nog duurt tot en met 28 augustus.

Vervelend is dat ik de laatste tijd regelmatig last heb van kiespijn, de afgelopen dagen werd het steeds erger zodat ik toch de tandarts maar eens heb gebeld. Afgelopen jaren heb ik vaker last gehad maar het was nooit duidelijk hoe het kwam. De eigen tandarts was met vakantie en dus naar een waarnemer. Zij kon ook niet uitmaken waar de pijn vandaan komt en stuurde me door naar de kaakchirurg omdat ze dacht dat het misschien te maken had met een niet doorgebroken verstandskiesje. Hier kon ik gelijk gistermiddag terecht. Weer foto’s gemaakt, maar hierop was niets raars te zien, geen ontsteking dus. De chirurg heeft overal op geklopt, geknepen en weet ik wat niet al, maar ook hij kon niet zeggen wat de pijn veroorzaakt. Volgens hem heeft de verstandskies er niets mee te maken. Nu moet ik bijhouden wanneer ik pijn krijg en volgende maand terug. Paracetamol slikken bij pijn, dus eigenlijk ben ik nog niets verder. Door al dat gedoe van gisteren heb ik vandaag extra veel last, hopelijk wordt het de komende dagen wat minder, maar ik baal er wel van.

2 gedachtes over “Ruurlo

  1. miekequilt

    Mooie tentoonstelling. Wij zijn binnenkort in de buurt, dus daar wil ik wel gaan kijken. Wat vervelend van die kies. Hopelijk wordt er een oplossing gevonden.
    Fijn weekend

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s