Tafellopertje

Voor schoondochter Natasha maakte ik een tafellopertje in dezelfde stijl als mijn eigen lopertje. Ze koos zelf de lapjes uit mijn stapel geverfde stofjes. Wel moest ik er nog een paar bijverven. Hier is de top klaar.

Ik had een verloopgaren in precies de goede kleuren voor het quilten, was eerst bang dat ik niet genoeg had maar gelukkig wel.

Ook voor de achterkant had ik nog een bijpassende lap. Toen moest er nog een bies om en aangezien ik alleen nog wat kleine lapjes over had kon ik weer aan de slag met verven. Ik heb twee lange stroken in verschillende kleuren geverfd en deze om en om aan elkaar genaaid voor de bies.

Tenslotte de bies met de hand tegen gezoomd en nu is het klaar om te verzenden.

Tenslotte nog twee foto’s van onze jongste zoons, die vandaag 36 jaar worden.

3 gedachtes over “Tafellopertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s