Verrassend Doesburg

Dit hele weekend staat Doesburg voor de 53e keer in het teken van een stadsfeest. 120 marktkramen, live muziek, schilders, smeden, bierbrouwers, straatartiesten, enz., de hele binnenstad staat vol. Gisteren ben ik al even wezen kijken en heb een mooie zonnebril gekocht die in de aanbieding was en vandaag zijn we samen geweest. Gelukkig konden wij op de fiets, want er waren niet veel parkeerplaatsen meer vrij.

Het was al behoorlijk druk, dus heb ik niet veel foto’s gemaakt.

Vanmiddag zijn we naar Drempt gelopen waar een tentoonstelling van Julia de Bont-Joosen was in het kerkje. De schilderijen spraken ons wel aan en we hebben er zelfs één gekocht, die ze aan het eind van de middag al kwam brengen. Nu nog ophangen, maar de rail hangt er gelukkig al.

Het kerkje van de buitenkant gezien en een paar andere schilderijen.

Een gedachte over “Verrassend Doesburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s