Strookjes

Met Mieke heb ik de laatste keer dat ze hier was kaarten gemaakt van smalle strookjes stof. Gisteren heb ik weer wat strookjes gesneden en alvast de ondergronden gemaakt, nu nog wat stikwerk erover en dan kunnen er weer kaarten van gemaakt worden. Het is een leuk werkje met telkens een verrassend resultaat.

Bij de bovenste twee heb ik een paar stofjes gebruikt die ik de dagen ervoor geverfd had.

Wat met stof kan kan ook met papier, wat gelli afdrukken verknipt en op een kaart geplakt. Misschien ga ik hier ook nog wat op plakken.

Een gedachte over “Strookjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s