En nog meer verfwerk

Ik had nog aardig wat verfoplossing over van gisteren en ben vandaag weer verder gegaan met verven. Nu heb ik de verf eerst verdikt zodat je ze met een kwast aan kan brengen of met een spons, je kan er ook mee stempelen. Ik heb van alles uitgeprobeerd, zomaar in het wilde weg. Ik was blij dat er in de schuur genoeg ruimte was om te werken, want buiten was het 30 graden, wel fijn om de lapjes buiten te leggen en later te drogen. Twee schragen en een plank met plastic erop, zo kon ik aan het werk.

Hier een overzicht van de resultaten, sommige wat minder gelukt, maar misschien ga ik ze later nog verder bewerken.

En nog zijn de flesjes niet leeg…

2 gedachtes over “En nog meer verfwerk

  1. miekequilt

    Heerlijk om zo bezig te zijn. Twee dagen met verf en lapjes aan de gang! Super. Natuurlijk is het een meer naar je zin dan het ander, maar uiteindelijk kun je alles toch gebruiken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s