Andries Wandeltocht

Vandaag liepen we weer eens een georganiseerde tocht, de Andries Wandeltocht vanuit Groessen. We kozen de 15 km die uiteindelijk maar ruim 13 km bleek te zijn. Dat kwam eigenlijk wel goed uit, want het was voor mijn voet toch wel wat vlug op de vorige tocht en bovendien begon het te regenen toen we net binnen waren. Gelukkig was het tijdens het wandelen droog, alleen waaide het erg hard.

Richting Pannerden zagen we ineens een mammoet staan, het moet niet gekker worden.

Het voordeel van een georganiseerde tocht is dat je één of meer rusten hebt onderweg, wij hadden op ongeveer de helft een rust bij de Welling Hoeve, een camping met een mooi terras. Hierna liepen we over de Leuvensedijk en hadden we een mooi uitzicht over het gebied de Gelderse Poort. Jammer was wel dat onze tocht helemaal over asfalt ging.

Een gedachte over “Andries Wandeltocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s