Prikbord en kleine werkjes

De muur in mijn werkruimte was nog kaal en daar moest verandering in komen. Ik heb bij Ikea wat lijstjes gekocht en hier wat kleine werkjes ingedaan. Ook heb ik een prikbord gekocht om ontvangen kaartjes e.d. op te hangen en dingen waar ik mee bezig ben. Zo ziet het er een stuk gezelliger uit en ik kan het voortdurend veranderen. Ik had de schilderijtjes eerst op de grond uitgelegd en Aat heeft op de juiste plekken gaten geboord.

In de grote lijstjes zitten gelli prints en in de kleine lijstjes schilderijtjes van stof.

2 gedachtes over “Prikbord en kleine werkjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s