Wende – de Wildernis

Gisteravond bezochten we de voorstelling ”de Wildernis” van Wende, weer in het Amphion theater. Deze keer zaten we op het balkon, wel een beetje ver van het toneel, maar de akoestiek is er gelukkig erg goed. Op deze foto is het nog rustig, maar even later liep de zaal helemaal vol.

Verder heb ik geen foto’s gemaakt. Het was een wervelende voorstelling met mooie teksten o.a. van Marieke Lucas Rijneveld en S10 en van Wende zelf. Ze Zit vol energie, rent en draait met wapperende kleding, het was indrukwekkend.

2 gedachtes over “Wende – de Wildernis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s