Gezellig samen hobbyen

Gisteren kwam Mieke weer een dagje om samen te werken met de gelli plate. Ze had een leuk apparaatje meegebracht om cirkels te snijden en daarna gebruikte ze de cirkels om kaarten te maken. Door het lekker bezig zijn en kletsen ben ik vergeten foto’s te maken, maar ze zal zelf wel wat op haar blog zetten. Ik heb wat zitten spelen met afdrukken op stof wat ook best goed lukt, alleen zijn de afdrukken wat minder scherp dan op papier en omdat ik gekleurde lapjes had genomen zijn de aangebrachte kleuren ook wat minder fel.

Dit zijn later met de naaimachine bewerkte stofjes waarvan ik kaarten heb gemaakt.

En ook nog een paar papieren kaarten.

Deze afdruk vond ik te leuk om te versnijden en daarom heb ik hem op een cadeautasje geplakt.

Het was weer een heel gezellige dag, voor herhaling vatbaar!

3 gedachtes over “Gezellig samen hobbyen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s