Klompenpad vanuit Wolfheze

Gisteren liepen we het Molenbeeksepad vanaf het station in Wolfheze. Het waaide flink en we waren nog maar net op pad toen Aat bijna geraakt werd door een vallende tak. Volgens de app van klompenpaden is de route 9 of 17 km, volgens de bordjes 15, maar wij kregen het voor elkaar om er 22 km van te maken! Waar de route zich splitste voor de korte of lange route was het niet duidelijk welke wij moesten nemen en natuurlijk kozen we een paar keer voor de verkeerde. Gelukkig was het niet koud, jammer alleen dat mijn voet behoorlijk pijn deed, vooral het laatste uur.

De route is erg mooi en afwisselend, door het bos en over de hei en leuke landweggetjes, in de rododendrons zaten al knoppen.

‘s Avonds was het leed snel geleden met een heerlijke kaasfondue.

2 gedachtes over “Klompenpad vanuit Wolfheze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s