Avocadomousse met garnalen

Zondag hadden we vrienden op bezoek die ook bleven eten. Vooraf hadden we avocadomousse met hollandse garnalen, daarna een plaattaart met tomaten en een salade met o.a. spekjes en frambozen en als toetje ijs. Alleen van het voorgerecht heb ik een foto gemaakt.

Het recept:

Maak met de staafmixer een mousse van 2 avocado’s, 1 eetlepel crème fraîche, wat mosterd, zout en peper, 2 theelepels citroensap en wat cayennepeper naar smaak. Verdeel dit mengsel over 4 glazen, doe er hollandse garnalen over, 40 à 50 gram per persoon en bestrooi deze met wat ringetjes bosui. Wij vonden het erg lekker.

2 gedachtes over “Avocadomousse met garnalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s