Geruite quilt

Jaren geleden, om precies te zijn in 2007, maakte ik een quiltje voor mijn vriendin, ongeveer 1.20 x 1.20 m, in donkerrood en groen. Ze gebruikt het altijd in de winter om lekker onder te kruipen op de bank, samen met haar man. Nu hebben ze pas nieuwe meubels, een donkerblauwe bank en stoelen met een ruit in blauw en turquoise/petrol en je raadt het al, het quiltje past er niet meer bij. Gelukkig zijn blauw en petrol mijn lievelingskleuren, dus daar heb ik aardig wat stofjes van. Het patroon vond ik bij Kitchentable quilting, ik heb de maten wat aangepast en ben gelijk begonnen.

Ik maak de quilt gelijk maar wat groter dan de vorige, lijkt me wel handiger. Inmiddels heb ik al 30 blokken af, het schiet lekker op.

Ik heb ze tegen mijn met flanel bekleedde ontwerpbord “geplakt”, de volgorde zal nog wel hier en daar aangepast worden.

2 gedachtes over “Geruite quilt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s