Kleine werkjes

Gisteren zouden we eigenlijk met ons groepje Achterdoek bij elkaar komen, maar helaas, ook dit ging niet door. Ik ben toen naar Ine gegaan en samen hebben we heerlijk zitten handwerken. Ik had het boek Landschappen van Ineke Berlyn meegenomen en een heleboel lapjes en naaigerei. Ook Ine had veel zelfgeverfde lapjes, we hebben alles met de hand gedaan, geen snorrende naaimachines deze keer. Je kan tijdens het naaien gezellig kletsen en ongemerkt doe je toch veel.

Met behulp van vliesofix wat huisjes, bootjes en boompjes erop gestreken en het resultaat is drie kleine werkjes die ik nog verder ga bewerken met borduursteken enz. Misschien worden het kaarten of gaan ze in een lijstje.

Het was een heel gezellige dag, zolang je nog niet met een groepje bij elkaar mag komen is dit een leuk alternatief.

2 gedachtes over “Kleine werkjes

  1. Janny, ik heb je blog nu opgezocht via internet. Via mijn bloglijst lukt het nog steeds niet, ik kom dan op mijn eigen blog terecht. Aks ik jou aantik in een reactie die ik krijg van jou op mijn blog kom ik op een oud blogbericht van jou terecht. Er zit dus nog steeds iets niet goed. Ik heb net mijn hele bloglijst nagelopen en de blogs werken allemaal normaal.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s