Trage tocht Laag Soeren

Vandaag liepen we weer eens de trage tocht vanuit Laag Soeren, 15 km. We waren vandaag niet zo erg in vorm, eerst werden we pas laat wakker, we waren al op weg toen ik er achter kwam dat ik mijn handschoenen was vergeten en aan het begin van de route liepen we al 2 x verkeerd, terwijl we deze tocht toch al meerdere keren hebben gelopen. Het was behoorlijk mistig, maar doordat het grootste deel van de tocht door het bos liep merkten we daar niet erg veel van. Het was wel flink nat en modderig hier en daar.

Er stonden nog steeds weinig bankjes op de route, aan het begin eentje waar we onze koffie en thee gedronken hebben, voor de lunch hebben we maar op de grond gezeten op onze matjes. Gelukkig viel de temperatuur reuze mee.

Buiten het bos gekomen voelde het gelijk een stuk kouder. Deze beukenlaan stond helemaal onder water.

Ondanks de trage start hadden we een leuke dag met als afsluiter een zelfgemaakte pizza.

2 gedachtes over “Trage tocht Laag Soeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s