Allerlei weertypes

De afgelopen week heb ik zoals gewoonlijk elke dag wel een rondje gelopen en elke dag was het weer ander weer. De ene dag scheen de zon en was het 7 graden, de volgende dag had het gevroren en was het rond het vriespunt. Daartussen regende het regelmatig, het waaide hard of het was juist windstil. Gisterochtend had Aat flinke hoofdpijn en zijn we geen lange tocht wezen lopen, alleen in de middag een klein rondje. Vanmiddag liepen we een wat langer rondje, we gingen met het zonnetje van huis, maar op de terugweg begon het te regenen, steeds harder en ja hoor, we waren bijna thuis en toen was het weer droog. Niets veranderlijker dan het weer.

Donderdag waren ze bomen aan het kappen bij landgoed Bingerden, sommige bomen waren ziek en andere werden gesnoeid. De grote boom voor het huis bleef gelukkig staan. Mooi om weer schaduwen te zien na al die regen.

Vrijdag kregen we een hagelbui en even later zelfs wat sneeuw.

Vandaag was het water behoorlijk hoog in de IJssel, het pad onderlangs lag zelfs helemaal onder water.

Hier wordt de lucht al grijs.

Een gedachte over “Allerlei weertypes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s