Weblog vernieuwd

Mijn weblog is in al die jaren dat ze bestaat eigenlijk nooit veranderd, nog steeds dezelfde foto bovenaan. Ik gebruikte wordpress.org, dat had oudste zoon Martijn voor me opgezet en ik kon zelf makkelijk berichtjes en foto’s toevoegen. De laatste tijd komen er echter zo ontzettend veel spamreacties binnen, soms wel 250 op een dag, dat het niet leuk meer is. Ik ben daarom met behulp van Martijn overgestapt naar wordpress.com. Het is even wennen maar ik kan berichtjes plaatsen en ik kan nu ook makkelijker de kopfoto aanpassen. Alle berichten van het vorige weblog zijn ook overgezet naar het nieuwe, je kan deze terugvinden onder Archief of je kan zoeken via de zoekbalk. Als je mij opgeslagen hebt wel even het adres veranderen in https://janny.vermaat.name

2 gedachtes over “Weblog vernieuwd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s