Van oud naar nieuw

Na de Kerst hadden we een paar rustige dagen en op oudejaarsdag zijn we naar zus Lia in Utrecht gegaan. ’s Middags hebben we een rondje gelopen, het was rond de 14 graden! We hebben heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad, we hebben niet eens tv gekeken, pas tegen 12 uur ging de tv aan voor het aftelmoment. Op nieuwjaarsdag zijn we weer naar huis gereden en in de buurt nog een rondje gelopen.

Gisteren zijn we weer naar Utrecht gereden om bij Lennert en Melissa te gaan eten. Omdat Rosanne er met Kerst ook niet was had hij haar ook uitgenodigd, gezellig. Lennert is tegenwoordig helemaal op de Aziatische kooktoer, hij had samen met Melissa 2 soorten dumplings gemaakt en een heerlijke kipcurry met Thaise aubergines en Thaise basilicum. Dat is het voordeel van in een grote stad wonen, er is veel meer te koop dan in een kleine plaats.

Vandaag is het nog steeds warm voor de tijd van het jaar, weer een rondje bij Angerlo gelopen, het zou de komende dagen wel eens wat natter kunnen worden.

Een gedachte over “Van oud naar nieuw

  1. miekequilt

    Wat ziet dat eten er lekker uit. En zo fijn als het voor je gekookt wordt. Dan hoef je alleen maar te genieten. Vandaag was het hier droog, maar wel erg koud. Toch even een eindje gewandeld, heerlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s