Zonnig weer

Gisteren scheen eindelijk de zon weer eens, nadat het hier een hele week somber en grauw was. Snel de wandelschoenen aan en naar buiten, we liepen een leuke ronde vanaf Angerlo en later over de dijk bij de IJssel weer terug. Heerlijk om weer eens schaduwen te zien en een mooie blauwe lucht!

Vannacht had het wat gevroren, maar het was heerlijk wandelweer.

2 gedachtes over “Zonnig weer

  1. Prachtig weer om te wandelen Janny, ook hier. Wij konden niet weg helaas, ik had een afspraak met de reumaverpleegkundige midden op de dag. De eerste spuit met een medicijn tegen mijn peesproblemen (reuma) is gezet. En nu maar hopen dat het gaat werken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s