Deelerwoud

Gisteren liepen we twee routes in het Deelerwoud, totaal ongeveer 16 km. Gelijk aan het begin liepen een paar oerrunderen, wat zijn het toch indrukwekkende dieren. Jammer genoeg miezerde het bijna de hele tijd, een sombere dag maar doordat er geen wind was voelde het niet koud aan.

Even leek het wat lichter te worden, maar dat zette jammer genoeg niet door. Ook jammer was dat ik weer last kreeg van mijn knie, vorige week met de langere tocht had ik helemaal geen last gehad, dus ik was al optimistisch, maar misschien toch een beetje te veel gelopen.

’s Avonds hebben we eten laten bezorgen door eetcafé Bruut, een Thaise rijsttafel met 8 verschillende gerechten. Het smaakte allemaal prima, al kregen we niet alles op, zo kunnen we morgen met iets erbij nog een keer genieten.

2 gedachtes over “Deelerwoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s