Deelerwoudroute

Gistermiddag was het heerlijk weer en dan moet je natuurlijk naar buiten, wij gingen naar het Deelerwoud bij Deelen, even voorbij Arnhem. Hier hadden we nog niet eerder gelopen en we werden verrast door de mooie heidevelden. Er liepen verschillende routes van Natuurmonumenten, wij volgden de groene pijltjes, ongeveer 8,5 km. Het was heerlijk rustig, ik denk dat we 3 wandelaars gezien hebben. Het zonnetje kwam regelmatig tevoorschijn en ook de wolkenpartijen waren prachtig.

Een gedachte over “Deelerwoudroute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s