Achterdoek en kaarten

Vorige week kwamen we weer met ons groepje Achterdoek bij elkaar, deze keer gingen we  aan de gang met de gelli plate. Er werd hard gewerkt en gezellig bijgepraat.

Yvonne gebruikte stof i.p.v. papier. Dit zijn een paar van mijn resultaten, hier kan ik weer wat kaarten van maken. Van een afdruk die ik nog had liggen maakte ik met wat stempels een verjaardagskaart. En ook maakte ik nog wat kaarten met lapjes en organza, aangevuld met machinaal en hand quiltwerk.

 

Een gedachte over “Achterdoek en kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s