Trage tocht Koningslaan, Posbank en Middachten

Gisteren liepen we weer een trage tocht vanuit Dieren, die we half oktober ook gelopen hebben. ’s Morgens viel er wat natte sneeuw die overging in regen, daarom hebben we eerst thuis koffie gedronken en zijn wat later begonnen aan de tocht. Helaas regende het het eerste uur nog steeds, maar met de regenbroek aan ging het wel. Tegen etenstijd werd het droog en daarna bleef het gelukkig droog. De prachtige Koningslaan zag er heel anders uit dan anderhalve maand geleden met haar oranje tapijt, erg mooi. Door de regen en het sombere weer heb ik wat minder foto’s gemaakt, maar de herfstkleuren komen toch wel over. Rond de Carolinehoeve zagen we wat meer wandelaars maar verder was het opvallend rustig.

De parkeerplaats bij het paviljoen de Posbank stond aardig vol, maar ik denk dat de meeste mensen in het restaurant zaten want wij hadden het gebied vrijwel voor ons alleen.

Waar we de vorige keer een afslag hadden gemist en verkeerd waren gelopen hebben we nu extra goed opgelet en wel de goede afslag genomen, jammer genoeg ging het een eind verder weer mis, maar ach we liepen lekker, dus het maakte niet veel uit. Na een pittige tocht van 20 km kwamen we weer bij de auto aan, volgens mijn stappenteller had ik 76 trappen beklommen, wat wel te voelen was aan mijn knieën! Vandaag vond ik het een stuk kouder aanvoelen, we hebben maar een klein rondje gedaan.

3 gedachtes over “Trage tocht Koningslaan, Posbank en Middachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s